Olut omalla etiketillä

Kauttamme voi nyt hankkia olutta myös omalla etiketillä!

Tulostamme etiketit itse, eikä tämän vuoksi tilauksissa ole minimitilausmäärää. Olut omalla etiketillä- palvelu on saatavilla yrityksille sekä yksityishenkilöille. Tarjoamme mahdollisuuden suunnitella oma etiketti kaiken kokoluokan tilaisuuksiin, myös pienempääkin erää varten esimerkiksi juhliin tai lahjaksi.

Tällä hetkellä olut omalla etiketillä ei tuo asiakkeelle lisäkustannuksia, vaan oluet myydään sisällön hinnalla. Saatavilla olevat oluet voit katsoa valikoimastamme tai tiedustella suoraan panimomestarilta. Kysy myös mahdollisuutta aivan oman erän tilaamiseen jolloin reseptiinkin vaikuttaminen on mahdollista. Huomio toimitusajat etenkin suuremmissa erissä. Lainsäädännön takia tuotteet on noudettava myymälästä.

Etiketti voidaan suunnitella panimon toimesta esimerkiksi valokuvan tai logon perusteella. Suunnittelun voi tehdä myös itse ja esimerkiksi canva on kätevä selainpohjainen työkalu etiketin suunnittelemiseen.

Tiedustelut tilauksista puhelimitse 040 530 6339, sähköpostilla jussi.mikkonen@talerock.fi tai käymällä paikan päällä panimolla.